Megismerkedésünk bár a járványnak köszönhetően nem szokványos körülmények között történt, mégis igen hamar kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk, mindkettőnk mozgatórugója a segítő szándék, az érdeklődési körünkben is sok átfedés van. A mindenki számára szokatlan helyzet ellenére pillanatok alatt bizalmunkba fogadtuk egymást. A tanfolyam, melynek ismeretségünket köszönhetjük ugyan véget ért, a munka azonban nem állt meg, ezt követően pörgött fel csak igazán, ötlet ötletet követett, s végül megszületett közös kertgondozásunk első gyümölcse, a Mentatlon.

Hasonló gondolataink, ötleteink mellett igyekszünk különbözőségeinket is a javunkra fordítani, kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket. Eszköztárunk egyik fő alappillére a humor és önirónia, hisz a nevetés sokszor már önmagában is rengeteget segít.

Bár csapatunk jelenleg nem nagy, mindössze két főből áll, ám annál lelkesebbek vagyunk, teli ötletekkel, tervekkel a jövőre nézve. Hosszútávú célunk, hogy a velünk dolgozó sportolókat a későbbiekben minél szélesebb körben segíthessük.

Bízunk és hiszünk benne, hogy közös erővel még többet adhatunk, segíthetünk.